Fotogalna lilla ja

DATUM: 2008-07-14 TID: 22:18:39











Vad tyckte ni om bilderna? hoppas ni tyckte om dem...
Hoppas att ingen kopierar dem..
Alla ändringar menar då texten och ramarna är gjoda i ett pogram..
Icke photoshop och inte paint...Imorn ska jag till grönan
Kommentarer
Kristin - En norrländsk brandman

Hej. Gud vad söt du var måste jag bara börja amed att skriva. Vissa frågor är lite svåra att förklara i text men jag svarar på de som går.

1. Jag ändrar ögonfärg genom att markera den färgade delen av ögat, efter jag har gjort det så ändrar jag bara färg. Är du med? Efter det tar jag nästa öga och försöker få samma färg

2. Hur stinaLee får till det där med sin header blir för svårt att förklara här, sorry. Kanske kan försöka göra det på min sida någon gång. Håller frågan öppen.

3. Klipp först ut bilden med det verktyg du brukar använda, för att flytta det du har klippt ut måste du byta till markerings verktyget, det som är länst upp till höger. Byt verktyg och dra den utklippta delen.

4. En ram gör jag genom att först markera där jag vill ha en ram med det markeringsverktyget, sedan går jag på ramlinje som ligger under redigera eller bild.



Lycka till. Hoppas jag har hjälpt dig lite iaf. Det är bara att fråga på. Man ska göra precis som du gör nu, prova dig fram. Tillslut sitter det. Jag har hållt på med photoshop i tio år och lärt mig mest av att prova själv. Men fråga också, det är bra. Lycka till. Kram!

2008-07-14 @ 22:30:56
URL: http://kickans.blogg.se/
mamma

Du har verkligen öga för detaljer...är verkligen duktig på att fotografera.



Love/mam

2008-07-15 @ 07:14:49
URL: http://nicolebambi.blogg.se/
t

hej satt och läste igenom din blogg! Inte för ens ett bra tag senare så såg jag att du bara var 11 år! Du är ju jätteduktig på att skriva, trodde du var mycket äldre! Fina bilder har du tagit också! Hoppas du har en bra sommar! mvh T

2008-07-15 @ 09:46:27
URL: http://www.metrobloggen.se/tinnor
Kristin - En norrländsk brandman

Hej tjejen, jag kan tyvärr inte göra en gratisblogg. Jag kan inte ta betalt för vissa men inte för andra, känns inte shysst. Däremot skulle jag kunna hjälpa dig att ta bort bakgrunden på någon av dina bilder, det är för svårt att förklara i text. Skicka någon bild du vill att jag ska fixa. Ett annat tips är att på youtube lägger folk upp informationsvideor om photoshop, hur man fixar vissa saker. Kolla och härma. Lycka till! Kram

2008-07-15 @ 14:41:31
URL: http://kickans.blogg.se/

KOMMENTERA INLÄGGET HÄR:
- Jag fotar med min Canon EOS 450D mer information hittar du här..
- Alla elaka eller rasistiska kommentarer raderas - All reklam raderas det med.
- Om du behöver hjälp med design får du fråga Haidi Jakobsson



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Haidi Jakobsson
Ellen Ahl Axelsson
Rebecka Aflaki
Erik Andersson
Kenza Zoutien
Irene Andersson
Emelie Ohlsson
Terese (tumadre)
Egoina
Roose
Elllena

RSS 2.0